Ce am făcut, ce facem, ce vom face…

În ultimul timp, echipa noastră a crescut după cum ați putut vedea, dar asta nu e totul. Săptămâna ce a trecut a fost o probă de foc pentru noi toți, ne-am îmbunătățit echipamentele, ne-am aranjat puțin sala radio, am găsit primii sponsori, dar am avut și momente mai penibile, sau momente în care am folosit cu bună știință și motivație locul de dat cu capul…

Am fost acuzați că am uitat de voi și adevărul este că, da, am cam neglijat ideea principală din motive destul de bine conturate și definite. Lucrurile au început să se stabilizeze astfel că mai avem de pregătit doar ultimele detalii (care de data asta au legătură cu voi). Playlistul a fost aranjat și cercetat „cu grijă” în ideea de a vă găsi mai repede melodiile astfel că mai fac încă o dată apel la voi: dacă doriți o anumită melodie care nu sunteți siguri că o avem în playlist faceți o dedicație sau sugestie prin orice metodă menționată pe această pagină, iar problema melodiilor care erau preponderent un anumit gen sperăm că a fost rezolvată cu succes în ultimele zile.

Acum ne puteți găsi mai ușor prin liceu prin ecusoanele noastre (sunt destul de ușor de observat) pentru anunțuri sau sugestii/dedicați pe loc deși am prefera să folosiți mijloacele prezentate în linkul de mai sus. În încheiere vă anunțăm că v-am pregătit și câteva surprize pentru zilele ce urmează.

FacebookTumblr

You may also like...

Leave a Reply