Colinde și vacanță…

Elevii din Vrănceanu își păstrează tradiția din în ultima zi de școală ce precede sărbătorile de iarnă și anume colindele din cancelarie. Inițiativa este una destul de veche fapt pentru care o evoluție era inevitabilă. Diversitatea și originalitatea au fost cuvintele cheie anul acesta, o singură clasă abordând un stil clasic și anume o clasa de a IX-a.
Spectacolul a început cu un moment destul de scurt de dans pe muzică tematică, pe urmă seria de colinde să înceapă cu o clasă de a X-a.
Coruri de liceeni dornici să împartă spiritul Crăciunului au intrat și ieșit din cancelarie pe rând, numerele variind de la colinde simple la scenete despre importanța Crăciunului și chiar o capră, deja binecunoscuta tradiție a românilor
Atmosfera a fost una destinsă astfel că glumele nu au evitat să apară, iar uimirea profesorilor a culminat cu momentele diverse ale elevilor ce nu au lăsat vreo urmă de emoție la vedere.
O surpriză a fost corul liceului ce a putut fi văzut și la alte evenimente și activități, grup ce a marcat încheierea spectacolului printr-un moment ce a demonstrat nivelul de pregătire al elevilor îndrumați de doamna profesoară Arhip Corina.

Astfel începe oficial vacanța elevilor din Vrănceanu. Radio Bloo vă urează o vacanță plăcută, dar vă mai așteptăm la noi pe site pentru că vă mai pregătim câteva surprize în timpul acestei vacanțe!

FacebookTumblr

You may also like...

Leave a Reply