Cronică concert Compact

„Si iata ca data de 21.12.2012 nu a fost una apocaliptica asa cum s-a spus prin intermediul tuturor mijloacelor Mass-Media. Aceasta zi a fost una deosebit de buna pentru fanii trupei Compact care s-au bucurat de un concert la Galeriile Hyper-market-ului Cora, deschis recent in Bacau.

Concertul era programat sa inceapa la ora 18:00. Ar fi inceput atunci, fara sa se ajunga la intarziere daca nu erau niste fani care sa faca poze cu ei si sa le ceara auografe (nu ca acesta ar fi fost un lucru rau). Paul, Lelut, Coco si Adrian au urcat pe scena pe la 18:15 (nu pot spune ca a fost o intarziere) si au sustinut un spectacol incendiar, facand atmosfera pe tot parcursul concertului, reusind, ca intotdeauna, sa-i faca pe oameni sa cante si sa aplaude cu ei. Din playlist nu au lipsit piese precum “Fata din vis”, “Cintec pentru prieteni”, “Trenul pierdut”, “Stai cu mine”, “O noapte si-o zi”, “Un alt inceput”, “Vei fi a mea” si nu numai, terminand cu “esti totul pentru mine”.

Publicul nu a fost foarte numeros pentru o trupa precum Compact, majoritatea oamenilor fiind prezenti din cauza unor cumparaturi si “aruncand un ochi” sa vada ce se intampla. Putini oameni au fost care au venit special pentru Compact si nu doar pentru cumparaturi, dar asta nu conteza foarte mult.

Pe parcursul concertului, Paul Ciuci, ca intotdeauna, a transmis fanilor urari de bine, urmate de “Sarbatori fericite!” care a venit din suflet din intonatia care a folosit-o, ceea ce a incantat multi oameni pentru ca au inceput sa aplaude. De asemenea, ne-a promis ca vor reaparea in 2013 la Bacau, si spera “sa ne gaseasca asa cum ne-a gasit, bucurosi si sanatosi”.

Sonorizarea a fost cat de cat buna, cu mici scapari de volum de la anumite instrumente, dar a fost ok si s-a auzit bine, deci nu a fost o problema.
Despre fani, surprinzator, pot spune ca am ramas uimit. Publicul a fost aproape de orice varsta, sa spunem de la fete de 6-7 ani pana la varstnici, nu mai spun de tineret (cel putin o parte din tineret care asculta acest gen de muzica).

In concluzie, concertul a fost unul destul de bun iar trupa Compact va fi asteptata cu mai mult drag in 2013, cand vor scoate un nou album!”

Cronică realizată de Alin.

afis_compact_2012

 

 

FacebookTumblr

You may also like...

Leave a Reply