Un nou semestru (cu întârziere)

Sâmbătă, pentru echipa radioului, prima săptămână din acest semestru s-a terminat, cu realizări mai mari decât speram. Am avut un feedback foarte plăcut din partea noii clase de a IX-a din corpul C care ne-a copleșit cu sugestii. Țineți-o tot așa, dar mai diversificați!
Una din marile realizări din această săptămână a fost afișul realizat de Radu Ștefan-Gabriel din clasa a XI-a C și imprimat de către sponsorul nostru, Docucenter, afiș care îl puteți vedea amplasat la fiecare etaj, dar și la intrările/ieșirile din liceu. Sperăm ca asta să fie o bună acțiune de popularizare și ca voi să ne puteți trimite mai ușor dedicații/sugestii. Dar lanțul lucrurilor bune nu se încheie aici ținând cont că ne-am îmbunătățit echipamentele, așa că sunetul va fi mai clar și mai tare (cel puțin așa pare după testele de sâmbătă).
Iar ultima veste este că avem un potențial nou membru, dar nu vom anunța nimic până nu e sigur.
Mai jos puteți vedea noul afiș, iar, dacă tot suntem la capitolul ăsta, suntem dispuși să anunțăm, să alegem un alt playlist, să promovăm și chiar să facem parte din partenerii/organizatorii unor activități pentru data de 24 Ianuarie.

1 - Corectat

FacebookTumblr

You may also like...

Leave a Reply