Concert Vespera (Pub S) | Alin

Dupa cum (probabil) stiti, vineri, 24 mai 2013 de la orele 21:00 au fost in Bacau, mai exact la Pub S, clujenii de la trupa Vespera. Aceasta este o trupa de melodic metal, nu foarte cunoscuta patriei noastre, din pacate. Speram ca de-acuma…

La ora 21:00 pub-ul era aproape gol. In afara de vreo 7 indivizi, membrii trupelor si personalul, nu mai era nimeni. Speram ca urmau sa vina mai multi pe la ora 22:00, asa cum era trecut pe afisul evenimentului. Toate bune si frumoase. Cu putin dupa ora 21:00 incep si probele de sunet. Trece de ora 22:30 si nimic. Pub-ul nu era mai plin decat cu vreo 3-4 oameni.

Vespera

La ora 23:00 urca pe scena trupa din deschidere: Subliminal Damage. S-au descurcat bine baietii, sonorizarea a fost destul de ok. Piesele au fost pe masura, riff-uri brutale, solo-uri care te dau pe spate. A fost destul de bine, insa toata lumea a stat jos (ceva total neobisnuit la un concert in Pub S). Dupa vreo 40 minute, cei de la Subliminal Damage au facut loc celor de la Vespera pe scena.

Clujenii au inceput la ora 00:00. Au cantat aproape toate piesele de pe albumul “Desert of the real” si noul single: “Lullaby”. Odata cu ei, s-a incins si atmosfera. Evident, doar pentru ei a venit lumea la concert. Chiar daca au mai fost unii care au preferat sa stea la masa, unii si-au luat inima in dinti si au venit in fata scenei si au cantat alaturi de Vespera piese precum: “Mary of Bethany”, “Desert of the real”, “Point in the circle”, “Close to madness” si altele. Printre piese, Johann (bass) s-a dezlantuit impreuna cu Razvan (tobe) printr-un solo care a impresionat cei aproximativ 20 oameni care erau la concert.

Dupa o ora, trupa a multumit celor care au venit si au spus ca ne vom revedea la Gheraiesti pe 14 iunie, la tabara Moto-Rock. Dupa concert, baietii au stat de vorba cu fanii, facandu-si noi prieteni, s-au facut poze si toata lumea a fost fericita.

 

 

FacebookTumblr

You may also like...

Leave a Reply