No Name 2013

Ajuns în 2013 la cea de-a XVIII-ea editie, concursul de informatica si sport destinat elevilor V-VIII a reusit sa adune si de aceasta data în numar mare elevi de la diverse scoli bacauane. Vorbim aici de un concurs deja de traditie al liceului la care au participat atât ca (,)concurenti, în prima faza, ca mai apoi sa ia parte la organizarea lui, absolventi de renume al liceului nostru care au dus blazonul Vrancenesc în afara, la companii cu un nume greu în lume, cum ar fi Google, Microsoft, Adobe, Facebook etc.

No-name-bacau

Concursul este benefic elevilor ce planuiesc sa urmeze colegiul nostru în continuarea scolii si de asemenea este un mijloc bun de acomodare pentru micii informaticieni în atmosfera liceului. Participând, ei pot cunoaste atât profesorii cât si colectivul de elevi organizatori.

De asemenea, pe lânga profesorii organizatori (Vieru Ilie, informatica, respectiv Leonte Doru, educatie fizica), un numar de elevi ai liceului participa la organizarea acestuia asigurându-se ca totutl decurge cât mai bine si ca musafirii nostri ramân cu o impresie buna dupa participare. Totodata, un punct forte al acestui concurs este acela ca accentul nu cade pe cunostintele de programare, în primul rând. Nu vreau acum sa spun ca daca stii sa programezi nu conteaza, ba din contra, este important, dar mai important este logica din spatele programului, gândirea corecta, ideea, rationamentul. Având la aceasta editie nu mai mult de 200 de participanti, speram ca invitatia noastra va fi un succes si ca concurentii vor avea parte de o experienta placuta.

FacebookTumblr

You may also like...

Leave a Reply