Laboratoarele Speranței

Fundația Comunitară Bacău, alături de Colegiul Național „Gheorghe Vrănceanu”, a lansat o inițiativă mai mult decât benefică pentru elevii vrănceni. Această inițiativă reprezintă un eveniment caritabil desfășurat azi, 1 iunie la Teatrul Municipal „George Bacovia” și pe terenul de sport din cadrul Colegiului Național „Gheorghe Vrănceanu” cu scopul de a moderniza laboratoarele de informatică (sau măcar a celui/celor de la etajul 1).

Evenimentul va începe la ora 18 la Teatrul Bacovia unde o trupă de teatru alcătuită integral din elevi vor pune în scenă piesa „Șase personaje în căutarea unui autor” de Luigi Pirandello. După piesă va avea loc „nucleul” acestei acțiuni caritabile și anume licitația pentru lampioane.

942662_588728457812509_195935967_n

Punctul culminant va fi atins după ora 8 seara când lampioanele pentru care s-a licitat vor fi lansate de pe terenul de sport al Colegiului Vrănceanu. De menționat că bilete la piesa de teatru NU MAI SUNT, dar cât mai mulți vrănceni (și nu numai) sunt așteptați la lansarea lampioanelor, simbolurile speranței laboratoarelor noastre de informatică.

lampioane

Radio Bloo vă așteaptă cu drag atât la piesa de teatru (unde vom fi prezenți printr-un reprezentant ce va imortaliza anumite momente) cât și la lansarea lampioanelor unde vă vom crea o atmosferă prielnică unei seri de week-end.

FacebookTumblr

You may also like...

Leave a Reply