Lansare CD “Vocile Bacaului”

“Vocile Bacaului” reprezinta un spectacol caritabil care a avut loc pe 30 mai la Teatrul “Bacovia”, orele 17:00. Evenimentul a fost organizat de grupul “LEO” al colegiului nostru pentru a ajuta o familie sa treaca peste necazurile de care sufera.

A fost lansat un CD cu piesele artistilor in devenire ai Colegiului National “Gheorghe Vranceanu” (si nu numai). CD-ul putea fi cumparat la pretul de 10 lei (atat cat era si biletul de intrare), un pret foarte mic pentru unii, dar e un « cadou » valoros pentru familia care are nevoie de sprijin.

 

Spectacolul a inceput la ora 17 :15. Sala a fost pe jumatate plina, ca sa nu spun goala. Chiar daca in sala au mai stat si “interpreti”, a fost o atmosfera placuta tot timpul. Show-ul a inceput cu o trupa de 3 baieti, care au dansat atat prin miscari ultra-rapide cat si slow-motion pe muzica electronica avand miscari, evident, robotizate. Dupa acestia, a urcat pe scena Aura Sova, cu o rochie surprinzator de eleganta, alb cu negru, interpretand piesa “Hallelujah”. Ei bine, nu putea lipsi nici Young Feftee, care a interpretat o piesa alaturi de Minim. A fost interesant faptul ca genurile au alternat, deci nici nu aveai timp bine sa te relaxezi ascultand muzica lenta ca iti venea sa te dezlantui dansand pe muzica ritmata.

1  23

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A urmat Irina Aldea, deja cunoscuta (printre multe altele) pentru aparitiile dese pe scena la astfel de evenimente. Si asa cum ne-a incantat mereu cu vocea ei, nici Ecaterina Lupu nu s-a lasat mai prejos si a interpretat piesa “I want to spend my lifetime loving you”, impresionand sala si impresionand publicul facandu-l pe acesta sa “tresara”. Dupa doua piese, mai lente de felul lor, au urmat pe scena o trupa de 6 fete: DDC. Fetele acestea chiar stiu ce vor pentru ca de mult nu am mai vazut atata precizie, punctualitate si vointa intr-un astfel de dans, destul de provocator pentru miscarile avute.    Dupa o astfel de interpretare, trebuia sa avem si una folclorica, nu?  “De cand am iesit la joc” a cantat Silvia Bordeianu, inveselind spectatorii si facandu-i sa chiuie si sa se destrabaleze (intr-un colt al salii).

7 4 5 6

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dupa atata agitatie, a trebuit sa ne tragem sufletul si a urcat pe scena Mariuca Bursuc, care a interpretat o piesa foarte frumoasa si foarte linistitoare, « calmand spiritele ». Dupa atatea fete pe scena (exceptie cei de la inceput), a mai cantat si un baiat pe scena, Stefan Iche, care a interpretat o piesa destul de cunoscuta si apreciata de lume: “O stea” de la Deepcentral. Chiar si publicul a cantat alaturi de el. Apoi iar am ascultat un frumos cantec, « Skyscraper », cantat de Diana Strat.

8 9 10

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A urmat si un dans Cha-Cha interpretat de Raluca Mocanu si Bogdan Chirita. Miscari foarte rapide si foarte impresionante, piruete cat incape si tot ce este necesar pentru a impresiona un public tanar. Si nu, nu am uitat nici de Lorena Ilie care a cantat o piesa cunoscuta si mult iubita de romani: « Imi cant iubirea ». Publicul a tipat si a aplaudat aproape toata piesa. A urmat Georgiana Olteanu cu piesa « turning tables ». Publicul parea din ce in ce mai entuziasmat. Atmosfera era destul de incinsa si s-a incins si mai tare atunci cand Georgiana Baciu a cantat la chitara acustica melodia “Let her go”.

14 13 11 12

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aici spectatorii au ajutat-o batand din palme incontinuu, oferind mai multa viata   piesei.

Si pentru ca nu putea sa plece asa de repede, a venit din nou Mariuca si au cantat amandou noua piesa a Andrei: “Inevitabil va fi bine”, varianta acustica. Au urmat alte 3 piese lente, interpretate (pe rand) de Laura Toc, Madalina Mihalcea si Irina Hovea.

15

18 17

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Si venind si finalul spectacolului, dupa o ora si jumatate (cred), toti cantaretii serii au urcat pe scena si au cantat “We are the world” iar ca totul sa se termine cat mai excitant, Minim a facut o improvizatie de beat-box.

16 19

 

 

 

 

 

 

 

Echipa Radio Bloo ureaza sincere felicitari echipei LEO pentru organizarea acestui eveniment.

FacebookTumblr

You may also like...

Leave a Reply