Let’s BLOO it!

Deși ieri am oprit emisia în liceu, astă-seară am încheiat toată treaba noastră (publică) pe anul ăsta cu petrecerea „Let’s Bloo it”, în The Mind Cafe. Cu peste 80 de invitați (deși noi ne așteptam undeva pe la 40-50), cei care au fost la petrecere au fost în număr de vreo 20. Văzând asta, am decis să facem o petrecere „ceva mai altfel”, cu noi mai aproape de invitați.

IMG_4416

Și a funcționat! Distracția nu a încetat de la ora 10 până la 1, aceasta fiind întreținută de toți cei prezenți (la început), apoi de trupa Buzz the Fuzz care au cântat excepțional, iar, în cele din urmă, de Tactical Arena Bacău care a oferit șansa unor invitați norocoși (5 la număr) să intre la tir.

IMG_4432

De asemenea, ținem să le reproșăm celor care au confirmat prezența dar nu au mai venit că nu a fost normal ceea ce au făcut, iar din cauza lor am amânat degeaba începutul petrecerii cu o oră.

IMG_4439

Per total, petrecerea a ieșit mult mai bine decât ne așteptam, cei ce au venit și au rămas și la concert au fost foarte încântați, iar localul era încă în picioare… Sperăm ca numărul mic de invitați să nu-l fi deranjat pe cel ce ne-a ajutat să facem toate astea și, de asemenea, sperăm că putem miza în viitor pe faptul că toți cei care au confirmat VOR FI ACOLO…

IMG_4500Mai multe poze: PE PAGINA DE FACEBOOK

FacebookTumblr

You may also like...

Leave a Reply