Concert Compact | Raliul Moldovei 13.09.2013

Dupa nici un an, membrii formatiei Compact au ajuns din nou in fata publicului bacauan, de data aceasta in cadrul “Raliului Moldovei”, desfasurat in perioada 13-14 septembrie. Acestia au cantat vineri, urcand pe scena exact cum a fost programat, la ora 20:00.

Chiar de la prima melodie, a inceput sa picure, insa publicul nu a fost alungat de acesti stropi si au ramas fie in fata scenei (cu umbrele sau fara), fie adapostiti in centrele comerciale din jur. Mai norocosi au fost cei care se bucurau de spectacol de la balcoane sau din masina, insa acestia nu au putut simti picaturile fine de ploaie care se impregnau in piele in cantecele Compact.

img_9429

Paul Ciuci (chitara, voce) nu se astepta ca lumea sa bata din palme (din cauza umbrelelor), dar a cerut un singur lucru: sa cantam tare cu ei, sa ne incalzim. Si asta s-a si intamplat, mai greu la inceput (ori din cauza faptului ca nu se stiau versurile -“o noapte si-o zi”-, ori rusinea, ei stiu). Putini au fost cei care au cantat aproape fiecare refren si/sau strofa; oricum, ploaia a avut un impact puternic asupra publicului.

Spre sfarsitul concertului, lumea si-a mai dat drumul la voce, aproape ca se oprise si ploaia (mai picura putin). Atmosfera era calda (in pofida ploii si a frigului) iar dupa aproximativ o ora si jumatate, se striga “bis”. Evident, Compact ne-au mai cantat. Din playlist nu au lipsit piese precum: “O noapte si-o zi”, “mi-e tare dor de tine”, “Stai cu mine”, “Trenul pierdut”, “Fata din vis”, “Esti totul pentru mine”, “Cintec pentru prieteni” sau “Zambetul din ochii tai” (o piesa de pe albumul ce urmeaza a fi lansat in 2014).

img_9498

Dupa concert, trupa a stat 10 minute si a impartit autografe, a facut poze cu fanii, iar apoi s-au retras la Hotelul Decebal. Vorba lui Paul Ciuci: “Sa fiti sanatosi cu totii!”

FacebookTumblr

You may also like...

Leave a Reply