#ASASISHOW – Concert VUNK

Aseară, 24 octombrie 2013, la Teatrul de Vară ”Radu Beligan” Bacău, a avut loc concertul trupei rock VUNK, cu spectacolul #ASASISHOW. După un discurs scurt, dar emoționant al maestrului Beligan, proiectat pe un ecran uriaș, trupa VUNK s-a dezlănțuit pe scena băcăuană.

Melodii bine-cunoscute precum ”Pierderea lor”, Fiecare” sau ”Scapă-mă de ea” au reușit să ridice publicul în picioare și să transmită o avalanșă de emoții. Și melodiile mai vechi, precum ”1000” sau ”Artificii pe tavan”, și-au făcut loc în repertoriul trupei. A existat un moment (nu știu încă dacă real sau jucat) în care Cornel Ilie, solistul trupei, s-a oprit din cântat spunând că a uitat strofa ce urma. Însă, scopul momentului a fost atins, deoarece publicul a cântat în continuare ghidat de energia debordantă a trupei.

Așa cum era de așteptat, la auzul cântecului ”Așa, si… ?”, fanii au izbucnit în urale și aplauze, iar sala a început să cânte odată cu trupa. Ultima melodie, ”Pleacă”, a avut același efect, însă Cornel Ilie a încheiat concertul cu mesajul ”Nu pleacă nimeni”. A urmat și o sesiune de fotografii și autografe cu solistul.

Astfel, și Bacăul a învățat ”Formula Fericirii”, iar luminile, laserele și artificiile au ajutat la crearea unei atmosfere superbe. Așadar, așteptăm din nou pe scena noastră trupa VUNK, cu aceeași căldură și bucurie ca acum.

Thora

1396572_595031107210818_799090468_n

FacebookTumblr

You may also like...

Leave a Reply