Concert Ștefan Bănică Junior | 9 Noiembrie @ Teatrul de Vară

În data de 9 Noiembrie, la Teatrul de Vară „Radu Beligan”, gazdă a unora din cele mai spectaculoase evenimente din Bacău, va concerta Ștefan Bănică Jr în cadrul turneului „Alerg printre stele”!

Mai jos aveți câteva fragmente din comunicatul de presă:

“De-abia astept sa ne vedem in luna noiembrie la concertele turneului 2013 – “Alerg printre stele” – si sa ne bucuram unii de altii. Ca de obicei, noi cantam, iar voi faceti atmosfera! Impreuna putem crea seri de neuitat. Va astept cu mic, cu mare sa alergam printre stele, sa fim liberi, sa uitam pentru doua ore de toate grijile si sa ne sarbatorim prin muzica.” – Stefan Banica

In ultimii ani, ca un preambul al concertelor sale traditionale de Craciun si pentru a fi mai aproape de cei care-i iubesc muzica, dar nu pot de fiecare data sa ajunga la concertele de la Sala Palatului, Stefan Banica sustine un turneu national alaturi de trupa sa, “Rock’n’Roll Band” si grupul “The 50’s”. Publicul, care asteapta cu nerabdare revederea, mereu surprinzatoare si emotionanta cu artistul, va avea parte si de aceasta data de un show de exceptie, marca Stefan Banica. In concertele din cadrul turneului vor putea fi ascultate atat hituri binecunoscute si asteptate de public de fiecare data, cat si cantece de pe albumul “Altceva”, de pe care artistul a lansat pana in prezent nu mai putin de patru single-uri: “Nu e prea tarziu”, super-hitul “Ce e dragostea?” ft.Marius Moga, “Noaptea de Craciun” si cel mai recent single, “Alerg printre stele” ft.Pacha Man, care da si titlul turneului din acest an. Albumul “Altceva” a fost premiat la Gala Premiilor Muzicale Radio Romania din luna martie a acestui an pentru “Cel mai bun album al anului”, Stefan Banica fiind desemnat in cadrul aceleiasi gale „Cel mai bun interpret” si “Artistul anului 2012”.

Pregateste-te sa alergi printre stele alaturi de Stefan Banica! Concertul toamnei vine in orasul tau: Stefan Banica – “Alerg printre stele”! Sambata, 9 noiembrie, ora 19.30, Teatrul de Vara, Bacau.

Plurivalenta sa artistica, palmaresul impresionant de premii si distinctii, pasiunea, daruirea si profesionalismul care ii caracterizează cei peste 25 de ani de cariera prolifica in muzica, teatru, film si televiziune sunt certitudini care confirma ca Stefan Banica este unul dintre cei mai iubiti si respectati artisti romani.

Biletele se gasesc la casa de bilete a Teatrului de Vara, la Agentia Teatrului, la Casa de Cultura a Sindicatelor si online pe: www.vandbilete.ro, www.bilete.ro, www.myticket.ro si www.eventim.ro. In functie de categorie, biletele se pot achizitiona la pretul de: 100 de lei categoria VIP, 80 lei categoria I si 60 de lei categoria a II-a.

banica afis turneu 2013 - cu orase

FacebookTumblr

You may also like...

Leave a Reply