Concert VUNK @ Teatrul de Vară | CONCURS

Joi, 24 octombrie 2013, EBC Events aduce la Teatrul de Vară din Bacău una din cele mai îndrăgite trupe pop-rock din România: VUNK! Biletele sunt deja puse în vânzare, iar prețul lor pornește de la doar 30 de lei (preț foarte bun comparativ cu alte astfel de concerte).

AfisVUNK241013_PSD_ebc

“Mereu suntem in cautarea fericirii. Unii o cauta intr-o alta persoana, altii in toata lumea. Unii o gasesc in pasiunea sau harul lor, altii zic ca banii aduc fericirea. Mai mereu, cand o gasim, incercam sa oprim timpul in loc. Intr-o amintire, intr-o poza, intr-o poveste, intr-un cantec.
Pe 24 octombrie 2013, noi o sa facem asta intr-un concert. Timp de aproape doua ore,o sa cautam formula fericirii si o sa oprim timpul in loc, iar Teatrul de Vara din Bacau va fi laboratorul nostru urias, ca sa incapeti voi toti.
Dupa ce anul trecut am umplut pana la refuz si nimeni nu a scapat de-acolo fara emotii, dupa ce anul trecut am zburat cu pianul prin sala, acum te chemam sa zbori impreuna cu noi. Cu mintea si cu sufletul.
Vino sa cream si sa gasim fericirea impreuna! Tu faci parte din formula fericirii!”
VUNK

Cu această ocazie, lansăm și un CONCURS al cărui premiu constă în DOUĂ BILETE la acest concert! Pentru că noi suntem de mai bine de un an alături de voi, vrem să știm dacă și voi sunteți alături de Radio BLOO, așa că vom oferi biletele celui/celei care ne oferă cel mai CREATIV, INVENTIV, ORIGINAL și BLOO răspuns înscris în spațiul punctat din fraza:

………………………………. deci sunt BLOO!

Lăsați răspunsul mai jos, ca și comentariu, iar noi vom desemna joi, în ziua concertului, în pauza mare, câștigătorul/câștigătoarea! Poftiți de trageți cu ochiul la bilete:
IMG_2580 rsz

FacebookTumblr

You may also like...

Leave a Reply