”Bilet în aşteptare”, posibilitatea tuturor de a se bucura de teatru

Lumea întreagă este un teatru. Asta o ştie oricine a văzut măcar odată o piesă, ce a simţit gustul acestei arte ce vine tocmai din antichitate. Dar cum în comunitatea noastră există şi persoane defavorizate, ce gustă frumosul însă nu au posibilitatea de a fi mai aproape de el, de a simţi emoţii sau haz, de a face parte din mulţimea ce la sfârşitul unei reprezenaţii aplaudă în semn de recunoaştere pentru minutele în care grijile şi problemele nu au mai contat, teatrul nu mai este un micro-univers, o reprezentare la scală miniaturală a realităţii.

Însă acest neajuns a fost rezolvat, Teatrul Municipal “Bacovia” lansând în această săptămână proiectul ”Bilet în aşteptare”, echivalentul foarte răspândit în occident al cafelei în aşteptare. Conceptul unic în teatrul şi cultura românească oferă iubitorilor de frumos posibilitatea de a cumpăra un ”bilet în aşteptare” ce poate fi folosit de către persoanele defavorizate pentru a inhala gura de cultură necesară oricui.

Astfel, acest gest de bunătate poate fi înfăptuit prin achiziţionarea de la Agenţia Teatrului Municipal “Bacovia” din Bacău, la preţul fix de 10 lei a unui bilet. Preţul este modic, după părerea mea, dacă ne gândim la clipele frumoase pe care le putem oferi cuiva .

Aşadar, vrăncenilor iubitori de teatru, acum puteţi face o faptă bună şi prin prisma pasiunii voastre! Tot ce trebuie să faceţi este să introduceţi tichetul necesar în urna special amenanjată din incinta agenţiei de bilete. Poate aşa, o poartă către cei bătuşi de soartă va fi deschisă!

FacebookTumblr

You may also like...

Leave a Reply