Iubire in stil Directia 5

_DSC0025

Ieri seara, in jurul orei 19, la Teatrul de Vara “Radu Beligan” din Bacau a avut loc un nou concert organizat de grupul EBC. De aceasta data agentia i-a adus in oras pe membrii trupei Directia 5!

Imediat dupa ce publicul si-a ocupat locurile, difuzoarele au inceput sa rasune in stilul emblematic al celor 6 muzicieni. Acestia au interpretat celebre melodii, toate in ton cu evenimentul de saptamana trecuta – Valentine’s day – , precum “Iti multumesc”, “Am sa te am”, “O fata ca ea” sau “Am nevoie de tine”. Ce-i prezenti au reactionat la invitatiile aruncate de Cristi Enache si s-au ridicat in picioare, au aplaudat si s-au apropiat de scena ca la un concert in aer liber. Desigur, cei mici au fost cei mai energici, iar ca rasplata au fost invitati pe scena de acelasi Cristi.

Este imposibil sa nu recunoastem succesul pe care l-a avut aseara trupa. Cu atata caldura au fost primiti de bacauani incat la final, cand lumea a dat sa se imbrace, membrii  acesteia au tinut sa mai cante inca doua melodii. Inevitabil insa, concertul a luat sfarsit dupa ora 21 in aplauzele publicului suprasaturat de dragoste.

FacebookTumblr

You may also like...

Leave a Reply