Concert IRIS @Pub S4

A mai trecut un week-end, a mai trecut un concert. Si nu orice concert, ci unul unic, special. 26 aprilie a fost o seara magica pentru bacauani in urma concertului IRIS desfasurat in Pub S4. Trupa a venit pentru prima data in noua formula, cu Rafael la voce. Intrarea a fost 25 lei (pre-sale), respectiv 30 lei (in seara concertului), un pret foarte bun pentru iubitorii de muzica, mai ales pentru fanii IRIS.

Concertul a inceput cu putin dupa ora 22:00. Intro-ul a fost pe masura, tema din cunoscutele filme care l-au consacrat pe Arnold Schwarzenegger: The Terminator. Din intro s-a sarit direct la piesa “Frumusetea ta”, o piesa foarte frumoasa. Noul solist cu nume de inger se descurca bine, si e ca un boboc al florii de iris. Un nou inceput. Dupa 35 de ani Iris duce povestea mai departe… cu Rafael. Trupa a intinerit! Foarte apetisant concertul, multa adrenalina pe scena, Boro serios ca de obicei, Relu mereu cu zambetul pe buze, Nelu concentrat asupra numeroaselor tobe si cinele ce-l inconjurau iar Valter linistit la chitara. Cat despre Rafael, se vedea pe chipul lui incantarea si fericirea, era el insusi, era fericit pe scena. Iris parca i-a fost predestinat. Au cantat piese precum “E magic”, “Nu ma uita”, “Daruind vei dobandi”, “Baby”, cateva piese din repertoriul Led Zeppelin, Deep Purple si Queen si “Doamna in negru”.

Dupa aceasta a urmat o pauza de 5 minute teoretic (vreo 20 minute practic), timp in care Irisii si-au reincarcat puterile. A II-a parte a concertului a fost reprezentata numai de piese Iris, foarte multe balade, precum: “Cine ma striga in noapte”, “Vis pierdut” si ajungem la piese mai ritmate, cum ar fi “Casino”. Lumea toata se bucura de concert, toata lumea cu zambetul pe buze (aproximativ). Apoi au urmat doua piese consacrate Iris: “Trenul fara nas” si “Somn bizar”, piese care au facut publicul sa tipe si sa sara in sus. Totul minunat! Vine si bis-ul: “de vei pleca” si nu puteau lipsi “Strada ta” si “Floare de iris”, cea din urma terminand spectacolul.

1973693_664239180310281_7611556991144006533_o

Dupa concert, trupa a dat autografe, a facut poze cu fanii si toata lumea s-a simtit bine! :) Trupa IRIS este mereu asteptata in Bacau!

Articol scris de Alin Avasilcai.

FacebookTumblr

You may also like...

Leave a Reply