Grow

 

grow cover        Organizat de AIESEC România și Școala de Valori, Grow este un program ce      durează 6 săptămâni în care studenți voluntari internaționali realizează 10    workshop-uri în limba engleză, cu liceeni din România. Este organizat în 13 orașe  din țară (Brașov, București, Câmpia Turzii, Cluj Napoca, Craiova, Galați, Iași,  Pitești, Râmnicu Vâlcea, Sibiu, Suceava, Târgu Mureș, Timișoara), iar studenții  veniți în țară au parte de câteva săptămâni de pregătiri înainte de cele 6.  Are loc  de 2 ori pe an, în 4 ediții: 0.9 și 1.0, 1.1 și 1.2.

Programul se axează pe valorile personale, ajutând liceenii să-și dezvolte  aptitudini precum project management, proactivity și îi ajută în orientarea în  carieră, la niveluri diferite pentru fiecare ediție. Așadar, ediția 0.9 este  concentrată pe socializare și comunicare, ediția 1.0 pe lucrul în echipă și  organizare, 1.1 pe abilități de management și promovare, 1.2 pe orientare  profesională și abilități de prezentare.

Colega noastră, Anais, a participat anul trecut în vară, la ediția 1.1 de la  Constanța:  ” A fost o experiență frumoasă. Am avut 2 traineri, unul din Mexic și unul din Germania. Cei de la ediția 1.2 au avut un trainer din Egipt și unul din Pakistan. Am fost 30 în grupă și eram singura din afara Constanței.  Erau tineri, până în 25 de ani, deci era interesant să vorbim cu ei. Workshop-urile se țineau dimineața, la 10 și durau 2 ore.  Uneori, ne organizam și mergeam la plajă sau la un film în oraș împreună cu studenții, pentru a socializa mai mult cu ei. A fost amuzant și încă mi-e dor de colegii de grupă și de traineri.”

Dacă sunteți în clasa a 11-a sau a 12-a, perioada de înscriere e deschisă până pe 18 iunie. Taxa de participare a fost de 50 RON anul trecut. Aplicați aici. De asemenea, puteți urmări și pagina de Facebook a programului.grow quote

FacebookTumblr

You may also like...

Leave a Reply