Impresii generale despre Balul Bobocilor

O veche zicală spune că „toamna se numără bobocii”. Ei bine, astăzi s-au înfruntat nu mai puţin de 16 fete şi 16 băieţi  pe care noi i-am numărat şi care doresc să ia parte la  Balul Bobocilor de anul acesta, poate chair să-l câştige!

Mulţi oameni, multă agitaţie dar până la urmă totul a început! Stăpânindu-şi emoţiile, încercând să pară cât mai originali şi carismatici şi în acelaşi timp să-şi pună în valoare calităţile, proaspeţii  vrănceni au dat dovadă de atitudine, stil şi uneori mult…umor!

Anul acesta, colegiul nostru se poate mândri cu multe fete frumoase ce au intrat în lupta pentru coroana de Miss Boboc! Elegante, marea majoritate dintre ele fiind foarte degajate, ele au dat dovadă că pot merge destul de bine pe tocuri, că au calităţile fizice necesare şi că pot face faţă unui asemenea concurs! Mai zâmbitoare sau mai serioase, mai concentrate sau cu multă atitudine, toate au arătat că au ceva special şi că merită să ajungă pe scena mult-râvnitului concurs! Acum, aşteptăm decizia juriului!

Băieţii de anul acesta au dorit să-şi arate personalitatea! Flotări executate pe podiumul improvizat , acorduri cântate la o chitară „virtuală” ,etalarea „pătrăţelelor” în timpul prezentării şi multe alte poze destul de îndrăzneţe au fost „armele”  cu care ei au încercat să impresioneze juriul şi în acelaşi timp… şi domnişoarele din public. Deşi acest lucru a stârnit bună-dispozişie şi haz, vom vedeea în ce măsură aceşti cavaleri vor fi prezenţi şi pe scenă! Poate că mult prea multă „imaginaţie” nu e mereu bine-venită. Sau poate că este!

Aşteptăm să vedem cine vor fi cei ce vor încerca să îşi adjudece una dintre coroane!

Poza a fost realizata de Vlad Ababei.

Text realizat de Ifrim Maria-Madalina

bal

FacebookTumblr

You may also like...

Leave a Reply