Nu rata acest super-concert: Voltaj @ Teatrul de Vară Radu Beligan Bacău

Organizator: EBC Event
Denumire eveniment: Concert Voltaj
Data: 15 noiembrie 2014
Ora: 19.30
Locație: Teatrul de Vară Radu Beligan Bacău
Durata evenimentului: maxim 2 ore.
Luna noiembrie vine cu un nou concert pentru băcăuani!
Una din cele mai energizante trupe românești va susține La Teatrul de Vară Radu Beligan concertul: “Dă vina pe Voltaj “pe data de 15 noiembrie.
Voltaj este una dintre cele mai cunoscute și apreciate  formații  de muzică pop-electronic. Trupa este înființată în anul 1982, odată cu lansarea primului single “Nori de Hârtie”, single ce a constituit capul de afiş al primului concert susținut la Casa de Cultură „Mihai Eminescu” din Bucureşti.
De-a lungul anilor  trupa câștigat: premiul pentru „Cea mai bună prestație a unei trupe românești“ la MTV Europe Music Awards în anul 2005
În februarie 1999, aceștia au lansat primul maxi-single din istoria formației: „Asta-i viața”, urmat pe 12 iulie de lansarea albumului „Risk Maxim 2”. Au urmat numeroase concerte în țară, în săli și în aer liber, turnee pe litoral și festivaluri. În luna decembrie a aceluiași an, Voltaj a câștigat trofeul „Microfonul de Aur” pentru cel mai bun album rock.
Între timp, trupa a lansat albumul Bungee (2000) de pe care se remarca hit-ul „Albinuța” și apoi „3D” (2001), care a adus în atenția publicului piese precum „20 de ani” sau „3D”
Pe 8 iunie 2012, trupa Voltaj a câștigat premiul Romanian Music Awards 2012 pentru cea mai bună performanță live, la fel ca în anul 2011 la concursul Romanian Music Awards de la Brașov.
După piesa  „Țara arde”, Cabron îşi continuă linia de mesaje cu un puternic caracter social în „Vocea ta”, o colaborare cu trupa Voltaj. Piesa îndeamnă oamenii să aibă curajul să se exprime şi să îşi facă vocea auzită, să iasă din mulţime şi să îşi schimbe viaţă.
Cel mai nou album  se numește “Dă vina pe Voltaj”, apărut în anul 2012.
Componenta  actuala  a trupei: Călin Goia (voce), Gabriel Constantin (chitară), Adrian Cristescu(clape), Valeriu Ionescu (bas), Oliver Sterian (tobe).

Cel mai nou album este “Dă vina pe Voltaj” și cea mai noua piesa este “Vocea ta”.
EBC Event, în calitate de organizator, al acestui eveniment garantează bună dispoziție, zâmbete, clipe de neuitat și de relaxare pe unele din cele mai iubite trupe ale românilor.
Evenimentul va fi sustinut în sala modernă a Teatrului de Vară Radu Beligan din Bacău, începând cu ora 19.30. Biletele vor fi disponibile la Agenția EBC Group Travel din str. Mihai Viteazu 3, intersectia cu Ana Ipatescu si la casieria Teatrului de Vara, info: 0753 533 222, 0234 514 262.
Biletele vor fi împarțite în trei categorii de preț, zona roșie la 99 lei, zona albastră la 79 lei și zona verde la 59 lei.  Copiii până în 5 ani au acces gratuit in sala, fara loc asigurat, celelalte categorii de vârstă vor plăti biletul integral.

Bilete găsiți și la membrii Radio Bloo, pe care îi puteți găsi în corpul C al C.N. „Gh. Vrănceanu” sau la adresa de e-mail radiobloovranceanu@gmail.com.

photo(2)

Aiysha Parviez

FacebookTumblr

You may also like...

Leave a Reply