Concert Kempes @Pub S4

Seara de 14 noiembrie a fost cu totul speciala pentru fanii vechiului Cargo, intrucat Ovidiu Ioncu “Kempes” a venit in Bacau pentru prima data alaturi de trupa sa, Kempes, fondata recent cu ajutorul membrilor trupei Gothic. Concertul a avut loc in Pub S4 si intrarea a costat 30 lei.

Spectacolul a inceput dupa ora 23:00. Prima piesa a fost “Regasire”, compozitie proprie. Aceasta a fost cantata de fanii care stiau deja versurile, atat de bine de parca ar fi fost o piesa veche Cargo. Apropo, asta s-a-ntamplat si cu a doua piesa, “Ielele”. Kempes era foarte fericit, sa fie aici, sa ne cante. Nu numai ca asta spune piesa “Regasire”, dar se vedea pe fata lui pentru ca era mereu zambaret si astfel bucura si publicul care, de altfel, era destul de numeros, atat tineri, cat si oameni mai in varsta, care si-au trait tineretea ascultandu-l pe Kempes in trupa Cargo.

Deoarece concertul face parte din turneul de promovare al noului album, au fost cantate multe piese de pe acesta. Instrumentalul era agresiv si distorsiile reci, asa cum ne-am obisnuit cu piesele trupei Gothic dar melodicitatea din vocea lui Kempes, combinata cu instrumentalul, a dat nastere unei muzici total excitante, intrucat ti se ridica parul de pe mana si cap (+headbang). Au urmat piese precum “Motociclist”, “Umar langa umar” iar din piesele Cargo au fost cantate “Destin”, “Ziua Vrajitoarelor” si “Aproape de voi”.

Concertul s-a terminat dupa o ora si un sfert de muzica buna, Gothic si Cargo-ul vechi “regasit” in trupa Kempes. Membrii trupei au dat apoi autografe si au facut poze cu fanii, toata lumea simtindu-se bine.

Poze de la eveniment aici.

Articol scris de Alin Avasilcai.

afis kempes

FacebookTumblr

You may also like...

Leave a Reply