Halloween Party cu Vespera in Pub S – Cronica

Seara de Halloween a fost una speciala pentru tinerii bacauani, multi dintre acestia preferand sa iasa seara in oras, costumati sau nu, pentru a sarbatori “Noaptea mortilor”. In Pub S a fost un Halloween Party, cu Vespera, care au mai trecut pe la noi, in Pub S sau la Tabara Moto-Rock de la Gheraiesti.

Pentru a capta atentia unora, vocalul trupei Vespera este Dudu Isabel, care a fost la Vocea
Romaniei, in echipa Loredanei Groza, cel care a facut ravagii cu vocea sa puternica pe piesa
“Jump” de la Van Halen. Un videoclip poate fi vazut aici.

Intrarea a fost gratuita pentru cei costumati si 10 lei pentru cei care au vrut sa se lase speriati de diversi monstri, zombie, blackeri si alte minunatii de machieaje si costumase (unele inspaimantator de adorabile). Pe la ora 21:00 erau deja cu mult mai multi oameni fata de ultimul concert Vespera din Pub S.

Concertul a inceput la cateva minute dupa ora 23:00. Publicul era destul de numeros si canta si tipa pe piese precum “Desert of the real” sau “Mary of Bethany”. Au cantat in premiera trei piese, care vor aparea pe urmatorul album (evident), dar si Lullaby, piesa inregistrata deja cu Dudu Isabel la voce. Membrii trupei vor intra in studio anul acesta, urmand, ca mai apoi, sa anunte mai multe informatii despre viitorul material discografic.

Prestatia Vesperanilor a fost de-a dreptul vie, in ciuda Halloween-ului. Baietii de pe scena au facut atmosfera, zambeau, erau calzi cu publicul, faceau exact ce trebuie pentru a fi prieteni cu acesta. Astfel atmosfera a fost una de-a dreptul infernala, iadul s-a dezlantuit in Pub S in melodicitatea pieselor care au prins fiecaruia de bine. La o ora dupa inceperea concertului, Dudu a spus ca au cantat ultima piesa. Da’ de unde? Au mai urmat cel putin vreo trei, iar continuarea show-ului a fost bine primita de toti ca deh, doar e Halloween si toata lumea vrea sa se distreze!

Concertul s-a terminat aproape de 00:30. Multi indivizi/monstruleti au fost dupa in backstage sa faca poze cu membrii trupei si sa vorbeasca cu acestia. Petrecerea de Halloween a continuat in Pub S, toata lumea distrandu-se, simtindu-se bine.

Alin Avasilcai.

1901399_351951478308246_2318257606532541299_n

FacebookTumblr

You may also like...

Leave a Reply