Interviu Obituary – REF 2014 – “sunt 25% roman”

La Rockstadt Extreme Fest 2014 au concertat Obituary. Dupa prestatia acestora, am intrat in backstage si le-am luat un scurt interviu. Ne cerem scuze de intarziere, aceasta a fost cauzata de defectarea telefonului cu care am inregistrat.

In cabina lor, am pus scurte intrebari la care a raspuns cine a apucat dintre membrii trupei. Timpul acordat ne-a presat.

Obituary-la-Rockstadt-Extreme-Fest-20141

Alin: Cand ati ajuns aici, in Romania?
Obituary: Acum 2 zile si ne-am acomodat foarte bine.

A: V-a placut atmosfera? Cum vi s-a parut sa cantati aici?
O: A fost incredibil, oamenii au fost bestiali. Mai ales femeile. Le-am remarcat mai ales pe cele din primul rand, si toate erau frumoase. Si mancarea voastra e super.

A: Ati stat si ieri la festival?
O: Nu, am fost in Brasov, ne-am cazat si am baut.

A: Si n-o sa mai prindeti celelalte zile ale festivalului?
O: Nu putem. Maine trebuie sa plecam la Bucuresti si apoi sa zburam spre festivalul Summerbreeze, in Germania, deci nu putem sta maine si poimaine, ceea ce e destul de nasol.

A: Ati vrea sa le transmiteti ceva fanilor vostri romani?
O: Da, chiar as vrea sa va spun o poveste. Strabunicii mei s-au mutat din Romania in America de Nord acum 100 de ani, cu putin inainte ca bunicul meu sa se nasca, asa ca sunt 25% roman.

A: Asta inseamna ca ar trebui sa cantati mai des aici.
O: Da, sa stii. Azi e si ziua mea, ceea ce e si mai amuzant, pentru ca partea lui de familie are radacini romanesti. Am vorbit mai devreme cu el pe Skype, dar doar pentru putin timp, fiindca internetul mergea incet la hotel. In orice caz, o sa mai venim pe aici, ne-am simtit foarte bine.

A: Felicitari pentru concert. A fost super. Mersi mult ca ati venit si pentru poveste. Va mai asteptam.

Interviu realizat de Avasilcai Alin si Diaconu Alin (Tenovaar).

FacebookTumblr

You may also like...

Leave a Reply