Interviu: Le Bal Des Débutants

Ca în fiecare an școlar,seria balurilor bobocilor din Bacău a fost deschisă de Colegiul Național “ Gheorghe Vrânceanu „vineri, pe data de 16 octombrie.Spectacolul a fost unul de excepție,cu multe surprize,cu momente atât amuzante,cât și emoționante.Organizatorii (clasa  a XII-a C) au dorit ca acest bal să marcheze intrarea în societate la un alt nivel a bobocilor,astfel tema aleasă a fost “Le Bal Des Débutants”.Aceștia au dat startul balului cu un moment de dans,în care rafinamentul,eleganța și sincronizarea perechilor au completat ambianța de poveste.Prezentatorii,Nechita Andreea Sînziana și Rareș Sava,au întreținut atmosfera pe parcursul evenimentului și au introdus cele nouă perechi concurente la titlul de Miss și Mister Boboc 2015 C.N. GHE. Vrânceanu.Pentru a afla mai multe, Nechita Andreea Sînziana ne-a acordat urmatorul interviu

Georgiana B.: Cum ați ales tema balului?

Sînziana: Așa cum am precizat și în timpul balului, ne-am dorit ca eleganța și rafinamentul să fie cuvinte cheie în spectacolul pe care îl realizăm. De asemenea, fiind vorba de elevii claselor a IX-a, „intrarea în societate” a tinerilor ne-a dus cu gândul la tema balului: „Le bal des débutants”

Georgiana B.: Ați întâmpinat dificultăți în organizare?

Sînziana: Un spectacol de o asemenea anvergură cu siguranță nu este ușor realizabil. Am muncit mult pentru ca totul să aibă o desfășurare impecabilă. Am întâmpinat dificultăți, au existat contradicții, schimbări de ultim moment, dar toate acestea au fost rezolvate în cele din urmă.

Georgiana B.: Cum au fost preselecțiile și cum ați ales participanții?

Sînziana: Care mai de care mai emoționați, bobocii liceului au pășit pragul sălii de sport (căci acolo au avut loc preselecțiile) pentru a ne demonstra că ei trebuie aleși în această competiție. Un număr considerabil de elevi de clasa a IX-a au fost prezenți, așadar,decizia pe care a trebuit să o luăm a fost una dificilă. În cele din urmă, am ales 9 fete si 9 baieți, copii talentați, frumoși și curajoși pentru a-și insuși spiritul vrâncean. Criteriile de selecție au fost: defilarea, ideea pentru momentul artistic și bineînțeles, intrebări de cultură generală.

Georgiana B.: S-a ridicat totul la nivelul așteptărilor?

Sînziana: Feedback-ul spectacolului a fost unul pozitiv. S-a văzut munca și implicarea pe care am depus-o atât noi, organizatorii, cât și bobocii și restul participanților. Așadar, considerăm că am ridicat ștacheta la un nivel înalt.

Georgiana B.: A fost o experiență memorabilă?

Sînziana: Bineînțeles! Înca din clasele anterioare aveam în plan ca noi, elevii clasei a IX-a C, să organizăm balul bobocilor. Nu ne-am pierdut elanul și cu toții am decis că acest lucru este un “must to do” in timpul liceului. De asemenea, consider că ceea ce a fost cu adevărat memorabil este timpul petrecut pentru a realiza ceea ce spectatorii  văd în final: spectacolul.

Georgiana B.: Câteva concluzii?

Sînziana: Balul bobocilor  C.N.”Gh. Vrânceanu”- un spectacol inedit, în care fiecare boboc a fost special. Noi îi considerăm pe toți câștigători și suntem extrem de mândrii de ei.

Articol realizat de Boghiu Georgiana.

FacebookTumblr

You may also like...

Leave a Reply