Regal à la Vrănceanu

bal

Eleganța și rafinamentul au fost cuvintele ce au definit balul bobocilor din acest an de la Colegiul Național “Gheorghe Vrănceanu”.

“Le Bal dés Debutants”, așa cum s-a numit evenimentul, a fost organizat de clasa a XII-a C care a deschis balul printr-un vals fermecător. A fost urmat de corul gimnaziului (coordonat de profesoara Arhip Corina), echipa de majorete și solistele Andra Simion și Mara Ciubotaru. După prezentarea celor 9 perechi, de către Rareș Sava și Andreea Sânziana Nechita, acestea au fost supuse unei “probe surpriză”. Fiecare participant a trebuit să tragă un bilet, fiecare cu câte o provocare. Acestea au variat de la “cutia surpriză”, pâna la curățarea unui cartof.

Cât timp participanții se pregăteau de proba talentelor, scena nu a rămas goală: perechile Raluca Mocanu−Bogdan Chiriță și Anca Toma−Răzvan Păduraru au încantat spectatorii prin dans.

Proba talentelor a fost la scară înaltă și, ca să îl citez pe Rareș Sava: “Mă simt ca la  Românii au Talent!’”. Tinerii participanți au impresionat nu numai prin dans și muzică, ci și prin pictură, stand-up comedy și teatru, demonstrând că Vrăncenii nu sunt doar inteligenți, ci și foarte talentați.

Înainte de decernarea premiilor, spectatorii au mai avut parte de o paradă a modei, o reprezentație de Qwan Ki Do, bine-cunoscuta trupă de dans “Unknown Crew”și înca două voci superbe: Alexandra Curbăt si Mihai Crina Teodora.

La final, cu multe emoții, bobocii se țineau strânși de mâini așteptând să afle rezultatele. La categoria “Miss”, locul III a fost câștigat de Ilinca Budeanu, locul II de Bianca Popa, iar locul I de Carina Zaharia. La categoria “Mister”, locul III a fost revendicat de George Marcu, locul II de Daniel Cloșcă, iar locul I de Bogdan Vicol.

Alte premii oferite:

Miss&Mister Popularitate: Sevora Agop și Răzvan Pană

Miss&Mister “LEO Alpha Young&Smart Club” Bacau: Sevora Agop și Răzvan Pană

Miss&Mister “Sorelly”: Mara Popovici și George Boroghină

Miss “Beauty Mania”: Carina Zaharia și Bianca Popa

Miss&Mister “Fotogenie”: Ilinca Budeanu și Daniel Cloșca

Miss&Mister “Respect Gym”: Șuștac George și Bogdana Mihăilă

Miss&Mister “Junona”: Emma Florea și George Popescu

Miss&Mister “Interact”: Daniel Cloșca și Ilinca Budeanu

Miss “Studio Monroe”: Carina Zaharia

Felicitări tuturor participanților și organzatorilor!

Mai multe poze, disponibile aici: https://goo.gl/photos/TFvNckn5rrvEGCq69 (to be continued)

Articol realizat de: Melinte Ștefania

FacebookTumblr

You may also like...

Leave a Reply