Balul Bobocilor CN “Gheorghe Vrănceanu” 2016

Sâmbătă, 22 octombrie, Colegiul Național “Gheorghe Vrănceanu” a dat start unui alt val de baluri al proaspeților bobocei.

Elevii clasei a XII-a A au realizat o călătorie in jurul lumii, in care originalitatea, spiritul artistic și siguranța nu au lipsit. Echipa de majorete a colegiului a deschis balul, urmata de prezentarea celor sapte perechi, de către Vlad Chiriac și Ștefan Ionesi . Acestea au fost supuse unei “probe surpriza”, iar fiecare participant a trebuit să tragă un bilet, fiecare cu câte un cuvânt intr-o limbă străină. Creativi și plini de entuziasm, bobocii au încercat să intuiască traducerea acelui cuvânt.

Cât timp participanții se pregăteau pentru proba talentelor, scena nu a rămas goală: perechile Oana Diaconu- Vlad Dima și Cristina Andries- Andrei Mândrilă au încântat spectatorii prin dans, respectiv Alexandra Curbăt prin vocea sa suberbă.

Proba talentelor a oferit publicului numere de dans, muzică, magie, beatbox, reușind să impresioneze și să demonstreze că Vrăncenii nu sunt doar inteligenți, ci și foarte talentați.

În timpul deliberărilor, au intrat pe scena solistele Mara Ciobotaru si Bianca Mărgărint, urmând prezentarea unor ținute tradiționale specifice celor mai fascinante părți ale lumii, momentul bine-cunoscutei trupe de dans “Unknown Crew”, dar și o reprezentație de Qwan Ki Do. Ștefan Văcărașu a reușit sa captiveze toată sala, iar organizatorii au întreținut amosfera cu un moment de dans.

La final, bobocii așteptau emoționați rezultatele. La categoria “Miss”, locul III a fost câștigat de Briana Buzdugan, locul II de Patricia Iftimie, iar locul I de Ioana Geosanu. La categoria “Mister”, locul III a fost revendicat de Leonard Benchea Joca, locul II de Ștefan Luncanu, iar locul I de Vlad Gheorghiu.

Miss&Mister Popularitate: Briana Buzdugan și Mihai Dospinescu

Articol realizat de Andreea Olaru

FacebookTumblr

You may also like...

Leave a Reply