“Virtute, non astutia.”

images

De pe 3 octombrie, ora 21:09 și până pe 22 octombrie, ora 10:05, poll-urile pentru Miss&Mister Popularitate au fost deschise, mii de oameni votându-și favoriții și favoritele la marele titlu de.. “popularitate”.

Balul a fost organizat cu măiestrie de către 12A, clasa domnului profesor Curbăt Florin.

După ce a avut loc balul, au fost câteva persoane care au fost sceptice cu privire la… corectitudinea votării, numărul de voturi, hack-uri ș.a.m.d. . Așa că cei de la 12A, văzând că presiunea feminină este prea mare și că unele “donșoare” pun la îndoiala sistemul de votare și organizatorii balului, ne-au rugat frumos să publicăm situația pe site, să vadă tot românu’ cum stă treaba. Într-adevăr, problemă națională când nu iei popularitatea, intră în atenția DNA de acum.

 

Semnat,

Theodor Radu
14799760_533177583556105_1327202365_o

14812987_533177503556113_269195854_o

FacebookTumblr

You may also like...

8 Responses

 1. Anonim says:

  Daca nu știați, “Miss Popularitate” nu are nici măcar atâtea like-uri, de unde să aibă atâtea voturi?

 2. donsoare says:

  Daca clasamentul era corect era postat in seara respectiva, nu dupa doua zile, iar numarul exagerat de voturi este nejustificat, intrucat ati permis hack-uri.Nici la Balul Balurilor nu a existat acest numar exorbitant, dar se pare ca Vranceanu a intrecut orice limita.Felicitari!!

  • RadioBloo says:

   Clasamentul este corect. Faptul ca l-am postat este cauzat de scepticismul divelor adolescente, care au bombardat cu mesaje organizatorii balului, care, la randul lor, au apelat la noi.

  • No One says:

   Numarul de voturi se justifica simplu: puteai vota zilnic, pt. ca site-ul nu iti retinea ip-ul decat o zi sau pt. ca pur si simplu blocarea unui ip de pe care deja s-a votat dura doar o zi. Deci singurul hack e in mintea “donsoarelor”.

 3. Maria says:

  Mi se pare absolut normal sa se publice voturile. Nu trebuia sa faceti asta la cererea unor “donsoare”, era obligatia voastra. Si cei care au castigat premiile nu fac atatea like uri la o poza, dar apoi voturi? Sa luam in considerare o posibila frauda cu hack? Sau faptul ca nu ati aratat clasamentul decat dupa o zi la ce v a fost cerut sa ne ingrijoreze?

  • RadioBloo says:

   Nu suntem obligati sa afisam numarul de voturi. 😉

  • No One says:

   Nu mi se pare asa normal sa se publice voturile. Nu am gasit nici un act de lege care prevede asa ceva. In plus, premiu pentru popularitate e asa de important incat chiar ar trebui ca o autoritate competenta sa intervina. Am sa-l sun in seara asta chiar pe presedinte.

Leave a Reply