Capitala tineretului?

Bacaul, oras sportiv european si capitala a tineretului, trece prin cateva schimbari radicale. Nu cred ca exista un moment mai oportun decat acesta pentru a fi un tanar plin de interes in Bacau. Ca sa va povestesc mai multe, trebuie sa vi-i prezint pe oamenii care au facut acest lucru posibil. Niste oameni minunati, plini de initiativa care te umplu de entuziasm inca de la prima conversatie cu ei. Cristian Ghinghes, Gabriel Postolache, Lucian Popa si Denis Blidariu, alaturi de cativa tineri din asociatii precum STEP si IDfest, toate aceste fiinte au facut imposibilul posibil. Cum au lucrat, cum s-au zbatut si au luptat pentru noi, exact in aceeasi masura ar trebuie sa-i rasplatim si noi, sustinandu-i. Acestia au avut parte de o saptamana grea, in care au stat cu inima la gura, iar acum este de datoria noastra sa ne implicam in asa fel incat sa meritam acest titlu din plin. Bacaul va beneficia de acum incolo de sustinere din partea autoritatilor pentru evenimente sociale sau culturale, in asa fel incat tinerii sa profite de acestea. Anul 2017 va fi un an plin de proiecte si festivaluri in care tinerii se pot implica atat ca voluntari, cat si ca simpli spectatori. 
Insa, cum orice poveste cu zane are si o cate un fragment plin de creaturi ale intunericului, asa are si acest amplu proiect. Spre bucuria tuturor, in ciuda faptului ca s-au facut remarci cu tenta negativa, acestea nu au avut parte de o sustinere prin argumente fondate. 
In concluzie, ascensiunea de care Bacăul se bucura este rezultatul muncii tinerilor din orașul nostru. Elevii liceului “Colegiul National Gheorghe Vranceanu Bacau” de la Radio Bloo vor profita de asemenea de ocazia oferita, contribuind in orice fel la dezvoltarea orasului. Noi suntem cei care trebuie sa faca o schimbare in momentul de fata, noi putem. 
Articol realizat de Dumitrasc Oriana.
FacebookTumblr

You may also like...

Leave a Reply