Liceu?

Am stat putin si am meditat in legatura cu subiectul urmatorului meu articol si am ajuns la acest subiect comun, asupra caruia se raporteaza toti cititorii acestui blog, presupun.

Astazi, 27.01.2017., suntem deja foarte aproape de incheierea primului semestru, iar gandidu-ne la asta parca deja ne este frica si ne cuprind fiorii, stiind faptul ca se apropie ‘marele examen al vietii’, supranumit si bac. Mi s-a mai spus si probabil vi s-a spus si voua cat de frumoasa este aceasta perioada a adolescentei, insa cum se face ca in miezul acesteia tindem sa negam cu desavarsire o asemenea afirmatie? Lucrurille ce ne inconjoara incep a ne conferi o senzatie de monotonie din care parca nu mai putem iesi. Sunt sigura de faptul ca fiecare licean a avut sau poate ca inca are o asa numita “perioada moarta” din care parca nu mai scapa. Nu cred ca exista lucru mai dureros decat afundarea in propria tristete.

Ceea ce incerc sa va comunic este faptul ca acum este “timpul nostru” pentru a inflori, a creste si a ne dezvolta. O nota mica, un sir lung de absente sau morala tinuta de un profesor n-ar trebui sa ne deprime, ba chiar sa ne incurajeze sa progresam intr-un anumit domeniu.

Articol realizat de Dumitrasc Oriana.

 

FacebookTumblr

You may also like...

Leave a Reply