Balul Balurilor

Vineri, 7 aprilie, a avut loc Balul Balurilor 2017, in care Miss si Mister-ul fiecarui liceu au concurat pentru un titlu mai mare, fiecare punandu-si cele mai indraznete idei in practica pentru a-si evidentia talentul.

Prima prestatie artistica a fost a lui Vlad Gheorgiu, de la C.N Gheorghe Vranceanu, care ne-a delectat cu o piesa rock impreuna cu prietenii lui. Personal, aceasta melodie m-a atins, iar solista trupei a dat dovata de autenticitate si incredere, ceea ce a fost de apreciat. Insa, lucru care probabil l-a depunctat a fost contopirea sunetelor celor trei chitari intr-una, ca un fel de 3 in 1, neputand sa ne dam seama ce canta fiecare. Partenera sa, Geosanu Ioana, a iesit in evidenta prin atitudinea ei hotaratoare, senzuala si prin dansul energic al sau. Au urmat 3 momente de pantomima, destul de asemanatoare, dar cu haz. O mica pauza intre show-ul oferit de concurenti a fost momentul de magie al lui Luncanu Stefan, care m-a amuzat la maxim. Cine s-ar fi gandit vreodata la o masina de facut muschi? Ei bine, eu nu. Intri sub forma unui individ slab, nemusculos si iesi ca unul cu 6 patratele. Ce a urmat dupa a fost impresionant. Acum, sa revenim la participanti. Ceea ce ne-a interesat pe toti, a fost sa aflam la final cine va fi castigatorul. Un dans sofisticat, cu tente hollywoodiene interpretat in rolul principal de catre Catalina Tampau si un joc impresionant cu Bmx-ul in care Tudor Stelea a fost legat la ochi , si totusi, a avut un echilibru mult mai bun decat mine pe bicicletele cu 4 roti ,au fost preferatele serii.

Toti meritau sa castige pentru efortul depus, dar cel mai important este ca s-au distrat si ne-au distrat si impreuna am trait niste experiente de neuitat.

FacebookTumblr

You may also like...

Leave a Reply