Balul Bobocilor C.N. “Gheorghe Vrănceanu” 2017

Emotie, talent, implicare, asa s-ar putea descrie balul Colegiului National “Gheorghe Vranceanu” Bacau, care a avut loc vineri, 27 octombrie. Elevii claselor a XII-a F si a XII-a G s-au ocupat de partea organizatorie, dand dovada de multa ambitie si implicare, in ciuda faptului ca vor avea in curand de sustinut examenul de bacalaureat. Totul a inceput in momentul in care cei doi prezentatori si-au facut aparitia pe scena, cu zambetul pe buze. Echipa de majorete a liceului a fost cea care a dat startul si a facut spectatorii sa se acomodeze cu atmosfera balului. Boboceii au defilat pe scena, emotionati desigur, si au luat parte la probele surpriza, care au adus entuziasm in randul spectatorilor. Astfel, fiecare dintre cei optsprezece concurenti a avut de cantat, de dansat,de ghicit, intepretat si multe altele, acestia dovedindu-se plini de imaginatie si gata sa castige premiul cel mare.

De pe scena nu au lipsit in niciun moment oamenii talentati, care au reusit sa mentina interesul intregii sali. Printre acestia s-au numarat Alexandra Curbat, care a uimit inca o data prin vocea ei, trupe de dans,printre care si Tao Dance Crew, formatia muzicala Candle Light ce a interpretat piesele dinaintea aflarii rezultatelor, accentuand suspansul si emotiile tuturor celor prezenti. Cele noua perechi s-au prezentat impecabil la probele de talent, punand in scena numeroase numere de dans, momente de actorie, pantomima, dar si momente muzicale, fapt ce a facut decizia juriului mult mai dificila, intrucat cu totii au fost extrem de talentati.

La partea de moda, balul s-a axat pe tema “Alb-Negru”, care a dat celor implicati la aceasta sectiune posibilitatea sa impresioneze, asa cum au si facut-o de fapt. Acestia au reusit sa fie-n ton cu tematica aleasa si sa se faca remarcati prin atitudine, vestimentatie si chiar machiaj. Emotionati, boboceii au defilat pentru ultima oara in aceasta seara si s-au aratat nerabdatori sa afle rezultatele juriului. Astfel, Miss si “Mister Popularitate” a fost castigat de Lorena Gabriela si Alex Andonie. Nu in ultimul rand, premiile pentru “Miss si Mister Boboc au fost obtinute de:

  • Premiul al III-lea-Crasnean Rossella si Mihai Manole;
  • Premiul al II-lea-Pelin Andra si Tiberiu Dumitrescu;
  • Premiul I le-a revenit Dianei Popovici si lui Cosmin Paduraru, ce au reusit sa se faca remarcati atat prin atitudine, cat si prin momentul de talent si implicare.

 

Articol realizat de Sabina Alexandra Sava

FacebookTumblr

You may also like...

Leave a Reply