Recrutări Radio Bloo

Miercuri, 3 octombrie, începând cu ora 14:30, Radio Bloo și-a așteptat noii recruți la clasa 12A, urmând o serie de workshopuri, și în cele din urmă, interviurile. Interviurile… Emoțiile de după interviuri și experiența acumulată în urma acestora.

Departamentele la care au putut aplica cei interesați au fost :Foto, Blogging, Jurnalism, Tehnic si Masota, iar pentru fiecare in parte, Radio Bloo a avut doritori, astfel mărindu-ne echipa, și aducând alături de noi oameni capabili, responsabili, creativi și serioși.

Noi, tu, o sală de clasă aparent normală, însă o atmosfera destinsă, zâmbete pe buzele oamenilor, și da, emoții. Emoțiile care pentru unii au fost constructive, mai mult sau mai puțin. După câteva joculețe, câteva clipe în care recruții au început să se acomodeze cu oamenii, cu atmosfera, să se pregătească moral pentru interviu, a venit și momentul decisiv. Fiecare în parte a fost chemat în fața coordonatorilor Radio Bloo și a arătat ceea ce știe să facă cel mai bine: de la fotografii, până la articole,  dansat și scris articole. Unul mai talentat decât altul. Poate un pic temători, poate un pic nesiguri, însă majoritatea oameni cu multe calități, alături de care vom continua să colaborăm în viitor.

Nu negăm, am rămas plăcut impresionați de sesiunea de recrutări de anul acesta, întrucât echipa noastră nu numai că s-a mărit, ci are în componența ei membrii implicați, cu multe idei și talentați.

FacebookTumblr

You may also like...

Leave a Reply