Balul bobocilor

3, 2 1 start!
Să înceapă cursa!

Vineri, 16 noiembrie, a avut loc balul Colegiului Național “Gheorghe Vrănceanu” Bacău, care a avut ca protagoniști 7 perechi de boboci, cu toții ambiționați să câștige râvnitul titlu de “Miss și Mister”.

Balul a debutat cu o scurtă introducere, urmând ca mai apoi să intre în scenă participanții, dar și cei ce au avut de momente artistice. De asemenea, nu a lipsit echipa de majorete a liceului, care an de an este pe scena Teatrului de Vară, alături de organizatori și de bobocei.

Cele 7 perechi au fost supuse “probei surpriză”, așteptând cu sufletul la gură să vadă despre ce este vorba. Fie că au trecut cu bine de această probă, fie că nu, cu toții s-au distrat pe scenă, alături de cei doi prezentatori și un public ce umplea sala până la refuz.

Susținătorii își încurajau preferații, aclamându-i și aplaudându-i pe tot parcursul balului.
Participanții și-au arătat talentul în fața tuturor, unii mai creativi decât alții, însă cu toții ambițioși și gata să câștige premiul cel mare.

De pe scenă nu au lipsit în niciun moment oamenii talentați, care au menținut o atmosferă incendiară pe tot parcursul serii, prezentând momente artistice care mai de care mai interesante și mai atragătoare. Printre aceștia s-au numărat Mihnea Ungureanu, ce ne-a încântat cu un moment la chitară; Alexandra Curbăt și Daria Tanasă, ce au uimit încă o dată prin voce; dar și Ștefan Măgirescu, ei fiind câțiva dintre cei prezenți pentru a menține atmosfera intactă.

La partea de modă, balul s-a axat pe tema “Curselor cu mașini”, la care cei implicați au impresionat prin ținutele lor, prin prestație și atitudine. Dupa o seară tumultoasă, după patru probe la care au fost supuși, boboceii au defilat pentru ultima oară, emoționați, dornici să afle rezultatele juriului. Astfel, “Miss și Mister Popularitate” a fost câștigat de Alex Popa și Daria Diaconu, la care s-au alaturat câștigatorii pemiilor de “Miss și Mister”:

•Premiul al III-lea: Bunea Ioana și Mateo Ipate;
•Premiul al II-lea: Daria Diaconu și Alex Popa;
•Premiul I: Chiper Cristiana și Dimofte Darius, ce au fost preferații juriului, care nu a ezitat să le acorde premiul cel mare.

FacebookTumblr

You may also like...

Leave a Reply