Balul Bobocilor – ediția 2019

          Balul Bobocilor s-a terminat, dar șoaptele încă circulă și emoția se resimte. Oare ce să fi fost atât de interesant?
.
.
.
      Vineri, 25 octombrie, a fost o zi specială pentru cele șapte perechi de boboci ai Colegiului Național ,,Gheorghe Vrănceanu”. Entuziasmați și puțin emoționați, candidații doritului premiu Miss și Mister au trăit cele mai frumoase clipe pe scena Teatrului de Vară “Radu Beligan”.
       Noua generație cu un simt artistic foarte  dezvoltat, pasionați de artă și de modă, au concurat pentru a-și demonstra calitățile demne de titlul cel mare. La defilare, ținutele bobocilor au reflectat întocmai viziunea și originalitatea fiecăruia. De la chic și elegant, la casual și modern, atât ținutele fetelor, cât și cele ale băieților au ieșit în evidență prin atitudine și culoare.
       Proba de cultură generală, de obicei nelipsită de la orice bal, a fost înlocuită cu o probă surpriză, adolescenții fiind nevoiți să mimeze. Nu putem spune că au excelat deoarece emoțiile au fost mari, însă au dat tot ce e mai bun din ei pentru a reuși.
      În ceea ce privește momentele artistice, le putem eticheta ca fiind excepționale. Acestea au fost variate, dar mai presus de orice momentele bobocilor au transmis pasiunea, sentimentele și energia lor. Așadar, am avut un moment haios cu jonglerii și scamatorii, un adevărat spectacol pentru care artiștii au muncit, cu siguranță, foarte mult. De asemenea s-au mai remarcat și cele doua momente splendide de teatru-dans, dar și cel de karate. Însă nu putem sa neglijăm celelalte talente și putem adauga faptul că până și dansurile au avut o esență cu totul specială anul acesta. Astfel, elevii și-au transpus energia prin dansuri sportive, tradiționale și contemporane.
       Cu toate acestea, bobocii nu au stat tot timpul pe scenă, iar atmosfera a fost destinsă și de alți elevi talentați care au (în)cântat audiența. În ceea ce privește secțiunea de modă de anul acesta, elevii au ales tema Vestului Sălbatic, iar cowboys și cowgirls și-au făcut fără sfială apariția în lumina reflectoarelor. Defilarea a fost impecabilă, iar costumațiile prezentate au încântat publicul. Wild West-ul a fost animat mai ales prin prezenta “pistoalelor” cu care apoi elevii “au împușcat” publicul.
       Puțin câte puțin, pe măsură ce minutele se scurgeau, emoțiile bobocilor creșteau și se puteau resimți în aer. Momentul anunțării câștigătorilor se apropia, iar plicul ce conținea numele câștigătorilor parcă nu mai sosea. Putem spune că i-am ținut puțin în suspans pe boboci; candidații ardeau de nerăbdare, dar după anunțarea câștigătorilor, elevii au fost copleșiți de bucuria victoriei.

     Astfel, titlul de Miss Popularitate i-a revenit Ralucăi Popescu, iar Mister Popularitate i-a fost acordat lui Ștefan Negulescu. Acestor distincții li s-au alăturat premiile pentru “Miss și Mister” :

             •Premiul al III-lea: Karla Potoschi și Alex Doltu;

             •Premiul al II-lea: Raluca Popescu și Bogdan Pralea;

            •Premiul I: Ilinca Margasoiu și Ștefan Negulescu, preferații juriului, care nu a ezitat să le acorde premiul cel mare.

    Suntem convinși că seara balului a fost una specială pentru public și pentru talentații participanți, astfel că am putea descrie Balul Bobocilor, ediția 2019 ca fiind o explozie de talent, creație și originalitate.

Articol scris de Mădălina Iurașcu

FacebookTumblr

You may also like...

Leave a Reply